Frukostsmulor är en blogg om våra passioner: mat, vin och upplevelser. Vi har bott i Halmstad i många år och har sett våra barn och husdjur växa upp och flytta ut.

Nu vill vi dela med oss av vår vardagslyx, som handlar om att njuta av det goda i livet, oavsett om det är ett enkelt franskbröd med ost, ett fint Amarone-vin, eller en grillad oxfilé från grannens gård. Vi är inga experter på matlagning eller vinprovning, utan bara vanliga människor som gillar att smaka på nya saker och utforska nya platser.

Vi lagar mat efter vår egen smak och vågar prova det vi inte gillar för att se om vi kan ändra uppfattning. Vi tycker också om att besöka olika gårds hotell, vingårdar och andra smultronställen som erbjuder mer än bara boende. Vi värdesätter det närproducerade och det lokala. Vi handlar gärna på de gårdar som finns runt omkring oss och stödjer deras verksamhet. Det är inte bara bra för miljön, utan också för smaken och kvaliteten. 
Vi lägger inte pengar på kläder, skor eller prylar, utan på det som ger oss glädje och mening. Vi har till och med byggt vårt eget matsalsbord och soffbord med hjälp av återvunnet.

Den här sidan är till för dig som vill få tips på härliga ställen att besöka eller roliga recept att testa. Vi börjar i det lilla, för det är där det bästa finns.
Gris från Gudmundsgården - Öl från Wapnö gods
Gris från Gudmundsgården - Öl från Wapnö gods
Back to Top