Inforest VILGOT

Scrolla ner för att läsa mer

"Pling".... "Hej, nu närmar sig det er vistelse hos oss. Nedan hittar du kordinaterna till...". Det är så det startar, lite spännande, lite som The amazing race, man ska ta sig till olika koordinater för att tillslut hitta "hem". 
Denna gång hade vi "bara" beställt boende med frukost, så Torsdagen innan samt förmiddagen på avresedagen tillbringades med att laga och vakuumförpacka lunch och kvällsmat som vi skulle ha med oss. 
Denna gång fick vi äran att besöka lilla huset VILGOT djupt in i skogarna runt Hjo. Konceptet är fantastiskt och husen är otroligt charmiga, allt handlar om att bo off grid, leva hållbart i harmoni med det man har nära sig, ved, begränsat med vatten och el, helt enkelt att bara få vara själva under 2 dagar, inget vardags-brus, kunna lyssna på en bok i timmar och ligga och titta på träden som försiktigt vajar i den lätta vinden utanför. 
Matlagning över öppen eld är alltid lite godare, man är nöjd över att man fått till en bra eld, vi har skapat den själva, vi har förberett och sen tillagat maten själva, vi lever några dagar bara för oss själva. Det är den verkliga vardagslyxen.
Att gå upp i tid på morgonen för att få se skogen vakna från dagg, att vara med när solen sakta kryper över trädtopparna, att där och då sitta med en härlig frukost med panoramautsikt över det hela är oslagbart.  
Sugen på denna upplevelse? besök https://www.inforest.se/
Back to Top