Inforest VILGOT

Scrolla ner för att läsa mer

"Pling".... "Hej, nu är det dags för ert äventyr hos oss. Här kommer koordinaterna till...". Så börjar det, lite pirrigt, lite som en skattjakt, man ska hitta fram till olika platser för att slutligen komma fram till "hemmet". 
Den här gången hade vi "bara" bokat boende med frukost, så vi passade på att förbereda och packa ner lunch och middag som vi skulle ta med oss. 
Den här gången fick vi chansen att uppleva det lilla huset VILGOT som ligger gömt i skogarna runt Hjo. Konceptet är fantastiskt och husen är otroligt mysiga, allt handlar om att bo off grid, leva hållbart i samklang med det som finns runt omkring, ved, begränsat med vatten och el, helt enkelt att få vara ifred i 2 dagar, inget vardags-stress, kunna lyssna på en bok i timmar och ligga och titta på träden som sakta svajar i den svaga vinden utanför. 
Matlagning över öppen eld är alltid lite extra gott, man känner sig stolt över att man fixat en bra eld, vi har skapat den själva, vi har planerat och lagat maten själva, vi lever några dagar bara för oss själva. Det är den sanna vardagslyxen.
Att stiga upp tidigt på morgonen för att se skogen vakna till liv, att vara med när solen långsamt klättrar över trädtopparna, att sitta där med en härlig frukost med panoramavy över det hela är obeskrivligt.
Sugen på denna upplevelse? besök https://www.inforest.se/
Back to Top