Popcorn maskin
Katt
En eller två katter är inte fel. De är sällskap i köket när det lagas mat, de är med i soffan på morgonen när dagens första kaffe dricks, de finns med vid tv:n på kvällarna när man tittar på något matprogram och de finns i sängen på natten när man fryser om fötterna.

IRIS VEGA

Air fryer
Vi har länge funderat på att skaffa en Air fryer, mest för att testa hur det blir att fritera utan olja, det är ganska stökigt att hålla på med fritösen, klabbig, luktar en del samt att oljan blir ganska ofräsch. Fick en av Tomten, inte den hetaste på marknaden, men den fungerar ganska bra tycker vi, "luktfri" och det tillagade blir väldigt fräscht.

EMERIO AIRFRYER

JUICE PRESS - Råsaftcentrifug
Klart man ska ha en juice press. Vad osar mer vardagslyx än att gå upp en sommarmorgon och pressa lite färsk apelsinjuice? (Dock kommer man väcka hela huset).
Har testat det mesta i denna. Köp en stor fruktkorg med blandat innehåll och släng i, det kan bli gott och det kan bli katastrof, men det är ju det som gör det så spännande.
Min favorit är fortfarande bara apelsin, riktigt kall. Men har testat melon, nektarin, päron, lime, persika i en salig blandning, vissa kombos är total katastrof, knappt drickbart, men det är ju inte farligt... eller?
Köpt på Clas Ohlson för 549kr, ganska billig vardagslyx.

WILFA JUICEPRESS

Japansk Santoku kniv.
kostade 3 nummer av "Gör det själv" och ett par dagars försök att avsluta prenumerationen, men jäklar va bra knivar.
Slipvinkel enkel 15°

HASAKI SANTOKU KNIVAR

Grilltermometer - Meater
Klart det ska vara trådlöst och uppkopplat. Kopplar via wi-fi eller bluetooth, flera enheter kan användas så man alltid har koll på stekgrederna!
Men det går lika bra med huden mellan tumme och pekfinger.

MEATER+

Grill stor
Kostnad? ett recept-inlägg på facebook.
Willab Garden Grill XL 4 brännare - värmegaller - kokplatta - vask. (passade precis på altanen)

WILLAB GARDEN XL4

Livet är att mixa saker
Hur får man till en sån där god len soppa? MIXA!

PHILIPS PROBLENDER 6

Ostronkniv
Det går 4 köksknivar på en ostronkniv. Billig investering, går att köpa i vilken fiskbil som helst. 
Vinkyl
Finns inget måste med att ha en vinkyl, men det är ett bra ställe att samla sina vinflaskor om man har några stycken. Jag gillar att gå förbi och se att jag har några flaskor vitt och rött hemma, känns bra helt enkelt. Två zoner är ett bra val så kan man ha både rött och vitt.

CAVIN NORTHERN COLLECTION 24

Brännare
En brännare är bra o ha om man vill få till det där lilla extra krispet + att det känns jäkligt proffsigt att bara elda lite extra yta.

SATAKE FLAME BOY BLACK

Upp igen