Nyår 2021
Nyår brukar firas hemma i Olahus, så även 2021, ett konstigt år, men också ett år med spännande nya maträtter, nya ställen vi upplevt och nu siktar vi fram mot 2022. Årets dukning planerades av Smilla och hennes kompis Leia, Åsa var smått orolig för "över kitsch", men det blev riktigt lyckat och billigt, 10 guld-girlanger för 10kr på Dollarstore, lite nyårs-ballonger var allt som behövdes samt en återvunnen ljusslinga från Rituals adventskalender.
Julbord i miniformat
Zack önskade ett julbord med familjen innan jul då han inte skulle vara hemma över julen, så då fick vi ju ordna det, reglerna var väldigt enkla, han bestämde det mesta om vad som skulle finnas på julbordet sen la vi till det som vi ville ha. 
Blev ett ganska klassiskt julbord skulle jag säga med glögg, köttbullar, skinka, prinskorv, ägg, kaviar, rödbetssallad, Hansons frestelse och ost, behöver inte vara så mycket mer.
Kräftskiva post corona
Efter att restriktionerna på att max 8 personer får samlas lyfts så kunde vi äntligen ha vår kräftskiva i Oktober. Dekorationen hämtades direkt från trädgården.
Back to Top